Urban Barista Logo
Colaborari de succes

Testimoniale

Cateva cuvinte din partea celor cu care colaborăm.

Sunt deja ani de cand Italia a pregatit legea care interzice utilizarea ambalajelor de unica folosinta in industria HoReCa si cativa ani de cand pe piata au aparut primele oferte pentru aparate profesionale de filtrat apa. Ne-am bucurat sa regasim brand-ul italian Purezza si in Romania. Rezultatele pozitive se vad inca de la inceput: costuri de achizitie scazute, ambalaje premium, pe placul clientilor si usor de manevrat si sterilizat de catre personal. Am ales, inca de la inceput, atat optiunea de apa plata, cat si apa carbogazificata, si feedback-ul clientilor ne-a determinat sa continuam cu acest pachet.

GRANO

Am ales Purezza pentru ca se potriveste foarte bine cu viziunea noastra de business pentru viitor: aceea de a crea un business sustenabil, dar premium, inspirational pentru clientii nostri. In plus, avem mereu in vedere optimizarea costurilor si modurile prin care putem preveni risipa: de la cea alimentara in interiorul restaurantului, la risipa de resurse ale planetei. Tocmai de aceea, Purezza este ceea ce cautam: un brand premium, care ne permite sa eliminam costurile cu apa si este servita in sticle cu un design premium, pe care le putem refolosi, eliminand astfel risipa.

GODAI

Ca business cu atat de multe puncte de lucru, din diverse orase, e greu sa gasesti un furnizor care sa opereze cu aceeasi promptitudine si acelasi nivel de pret, indiferent de volum. Pe langa oaspetii nostri din hoteluri, avem de acoperit si nevoile clientilor din salile de conferinte si, desigur, staff-ul nostru. Costurile de achizitie pentru apa devenisera mari. Aveam mult spatiu blocat de sticlele cu apa si la fel de mult spatiu cu ambalajele ramase, pana cand era preluat de institutii pentru reciclare. Am gasit in Purezza o solutie eficienta din punct de vedere costuri, calitate si am eliberat spatiul pentru depozitare. Aparate sunt de dimensiuni reduse, desi asigura volum mare de apa.

Ana Hotels

Nu poti avea o cofetarie fara cafea. Insa, desi cafeaua este importanta in astfel de spatii, personalul este calificat in alta zona, cea de cofetarie. Asadar, aveam nevoie de aparatura care sa poata fi manevrata cu usurinta, chiar si de un amator, insa sa ofere aceeasi calitate a produsului final. La Marzocco ni s-a parut cea mai buna varianta: este usor de folosit de catre oricine din personalul nostru, design-ul este aparte si se potriveste perfect in decorul nostru, iar in combinatie cu blendurile de cafea pe care le avem la dispozitie, ajungem sa servim una dintre cele mai bune si mai savuroase cafele din oras.

French Bakery Opera Center