Urban Barista Logo

Cafea

În fiecare din noi e un barista premiat. Sau un client adormit.

Aparate de cafea

Espressor profesional La Marzocco Leva S

La Marzocco Leva S

Design retro și tehnologie din prezent pentru un viitor savuros împreună.

Piesa care va atrage toate privirile. Sistem mecanic, ușor de folosit. Reduce cu 50% efortul necesar în utilizare. Permite personalizarea funcțiilor. Recomandat pentru cafenele.

Melitta Caffeo Solo

În fiecare dintre noi stă un barista gata să se exprime. Ideal pentru zonele self service din recepții sau lobby-uri sau zone de mic dejun.
Espressor Melitta Caffeo Solo
Aparat automat de cafea Franke A300​

Franke A300

Perfect pentru restaurante mici, cofetării sau patiserii. Experiența cafelei premium într-un aparat de mici dimensiuni.

Franke A600

Pretabil pentru zone self service sau restaurante, cofetării și patiserii cu volume mici. Ușor de folosit, cu touch screen ce permite prepararea mai multor tipuri de băuturi: cafea, ciocolată caldă, shake-uri pe bază de lapte spumat.
Aparat automat de cafea Franke A600

Blenduri de cafea

Cafea de origine, proaspat prajita, livrata rapid. Perfect compatibila cu aparatura noastra.

Cafea boabe

Concentreaza-te doar pe lucrurile de care ai cu adevarat nevoie: cafea boabe pe care o poti macina pe loc, pentru a-si mentine prospetimea. Potrivita aparaturii pe care o ai si o folosesti in mod constant. Adecvata orelor de servire.

Contine doua sortimente de cafea boabe proaspat prajita (prajita inainte sa o livram). Cafeaua se livreaza in pungi adecvate pentru transport, usor de resigilat, care permit pastrarea in conditii optime.

  • Italian Roast – blend de cafea boabe Arabica (provenienta Brazilia & Columbia) si cafea Robusta (provenienta India & Vietnam), cu grad de prajire mediu-perfecta pentru espresso si zonele aglomerate in cursul diminetii-cafeaua Robusta, cu un continut ridicat de cofeina si aciditate mare, combinata cu aroma fructata a cafelei arabica, cu note de ciocolata, nuci si caramel.
  • Arabica Blend -provenienta Brazilia, Columbia, Etiopia, blend cu grad de prajire mediu-cu o aroma deosebita, recomandat in zonele cu trafic constant-versatil, adaptabil mai multor tipuri de aparate (profesionale sau self use)

Contine doua sortimente de cafea boabe proaspat prajita. Cafeaua se livreaza in pungi adecvate pentru transport, usor de resigilat, care permit pastrarea in conditii optime.

  • Cafele de specialitate: Brazilia – Guatemala – Nicaragua – blend-ul perfect pentru cappuccino de dupa masa: arome de ciocolata si cacao, aciditate medie, note de caramel. Pretabil pentru aparatura profesionala sau self use
  • Cafea de specialitate single origin – cu un grad de aciditate ridicat si o aroma deosebita, aceasta cafea este perfecta pentru un espresso de dimineata. Se poate prepara cu ajutorul aparatelor profesionale, self use sau chiar la filtru, ibric sau mocca.