De ce să oferi Urban Barista clienților tăi?

O cafea pentru cunoscători

Cunoscătorii de cafea bună, care vor să se bucure de o băutură aromată exact așa cum le place. Fără pretenții, doar cu savoare.

Întotdeauna fresh

Cu noi, te bucuri de cafea proaspăt prăjită în prăjitoria proprie. Ne asigurăm întotdeauna că la Urban oferim cea mai bună calitate, înainte de toate.

Suntem accesibili

Pentru că misiunea noastră este de a oferi cafea premium, la prețuri corecte. Credem că sentimentul unic oferit de o ceașcă de cafea de specialitate poate și trebuie să fie trăit de oricine, nu doar de cei care își permit.

Mentenanță gratuită

Cu aparatele noastre nu te bucuri doar de o cafea savuroasă în adevăratul sens al cuvântului, ci și de servicii profesioniste oferite gratuit.

Mereu aici pentru tine

Te poți baza pe noi! Avem toate cunoștințele de care ai putea avea nevoie pentru a face cea mai bună alegere atunci când vine vorba de cea mai bună calitate. Tu te pricep la gusturi, noi ne pricepem să îți oferim ce îți dorești.

Avem cele mai bune soluții

Relațiile noastre se construiesc pe respect reciproc și pe o dorință comună de a găsi soluțiile cele mai bune pentru toate părțile implicate. Credem în parteneriate bazate pe prietenie și pe un mod de lucru care ne ajută să evoluăm împreună.

Cine se bucură de cea mai bună cafea?

Hoteluri & Pensiuni

Fie că sunt în vacanță sau în călătorie de afaceri, musafirii încep ziua ideală cu o cafea bună. De ce să nu îi impresionezi încă de la prima oră?