Urban Barista Logo

Despre noi

Poți să alegi mai mulți furnizori pentru apă. Poți să cauți referințe și să te documentezi despre aparate de cafea profesionale și toate funcțiile pe care le au. Poți să testezi cafea Arabica, de origine, să calculezi costuri. Să te interesezi despre garanții și mentenanță pentru aparatură. Să găsești o companie care să recicleze miile de peturi de apă pe care le arunci lunar.
Sau poți să alegi un singur furnizor, care îți oferă o soluție premium, gândită pentru tine, adaptată nevoilor clienților tăi.
De ce noi?

Eficiență

Vei avea un singur furnizor pentru apă, cafea, soluții de împachetare și servire, mentenanță aparatură.
Găsim împreună produsele potrivite pentru business-ul tău, le livrăm și le instalăm la tine. Aparatura rămâne la tine în custodie, iar noi ne ocupăm de training și mentenanță. În plus, ai pachete și prețuri speciale pentru consumabile (cafea, sticle pentru servire apă).

Pe scurt: custodie aparatură, mentenanță aparatură, training preparare cafea, ambalaje sustenabile (nu mai ești nevoit să găsești o soluție pentru depozitarea și reciclarea deșeurilor de plastic).

Apa si Cafea pentru Cafenele
Apa si Cafea pentru Restaurante

Costuri reduse

Elimini din start costurile de achiziție pentru apa ambalată. Primești aparatele în custodie și elimini investițiile în aparatură de specialitate. Îți oferim și servicii de mentenanță lunară și ne asumăm orice cost de reparație care ar putea surveni din cauza aparaturii.

Îți oferim cafea de origine la prețuri competitive: blend-uri gândite special pentru tipul de aparat folosit, ambient sau tipul de cafea preferat.

Mentenanță

Știm exact cum funcționează aparatele pe care ți le lăsăm în custodie. Îți oferim mentenanță gratuită și intervenim ori de câte ori este cazul pentru a crește eficiența în utilizarea produsului.
Aparat cafea automat FRANKE S700
Sticle de apa Purezza

Calitatea produsului oferit

Pachete de produse gândite special pentru a obține savoarea ideală a cafelei: aparatură de specialitate premium, cafea de origine și apă 100% pură. Așa se prepară cafeaua cu adevărat bună.

Experiența clienților

Un client va uita cât a plătit pentru o experiență. Dar nu va uita niciodată cum l-ai făcut să se simtă: în lista AAA Approval Requirements & Diamond Rating Guidelines for Lodgings, prezența cafelei și a ceaiurilor în hoteluri și pensiuni este pusă pe același loc cu conexiunea wireless la internet sau prezența unui mini-frigider în cameră.

Iar prezența aparatelor de cafea contribuie la impresia și rating-ul general acordate unităților de cazare.

Design-ul sticlelor de apă este unul minimalist, premium, aspirațional și ușor de integrat în orice ambient.

Apa si Cafea pentru Hoteluri si Pensiuni

Poziționarea de piață

Vei fi schimbarea pe care vrei să o vezi în lume. Business-ul tău nu va contribui la poluarea excesivă cu plastic. Va alege variante sustenabile și cu un design deosebit, pentru a oferi clienților apă plată și minerală de cea mai bună calitate. Vei oferi nu un produs, ci o experiență: cum se savurează o cafea adevărată. Preparată atent, cu apă 100% pură. Din cafea de cea mai înaltă calitate. Cu un pahar de apă lângă, ca în Italia. Savurată lângă un aparat retro chic. În miros de cafea proaspătă.